Menu

Description

A strong and unified volume that fits slightly modifying the almost flat existing topography, to adopt one that meets the accessibility needs of the program: six houses, one with offices on the ground floor. The access is in the north side, a road that connects and distributes to its users by pedestrian and vehicle to each house that favors a paved common space, a space for meeting neighbors and playground. In the southern side of the building is released plot for the private enjoyment of the garden, a leafy green, icon of the dwelling unit attached.

The building is like a prism topped with a continuous canopy that binds and provides continuity. This delicate piece is wrapped in a thin vibrating skin which forms hollows and shaded from the sun at noon. Light metal materials, loaded with color, texture, giving the whole a refreshing look.

AVENIDA DE LOGROÑO HOUSING

  • TYPE RESIDENTIAL

  • Status Built

  • Location Madrid. Spain

  • Program Collective Housing

  • Year 2007

  • Developer El Capricho S.L.

Description

SHARE facebook, twitter